Image

GPA STICKERS

We Print! We Dome! We Innovate!

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΗΜΑΝΣΗΣ ΑΝΑΓΛΥΦΩΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΡΗΤΙΝΗΣ

Δείτε τον καταλόγό μας!

Οι Δράσεις της GPA Stickers εν καιρώ Πανδημίας

Η GPA STICKERS παρακολουθεί συστηματικά και με ιδιαίτερη προσοχή την εξελισσόμενη πανδημία της νόσου COVID-19, οπου ειναι μείζον παγκόσμιο πρόβλημα για τη δημόσια υγεία. Η καθημερινή ζωή πια έχει αλλάξει και ο Κορωνοιός δεν κάνει εξαιρέσεις σε οικογένειες ή επιχειρήσεις. Όλοι είναι πια ευάλωτοι. Είμαστε μία επιχείρηση με παρουσία στο χώρο των αυτοκολλήτων σμάλτου, 41 χρόνια εν ετη 2020. Πελάτες και συνεργάτες χιλιαδες πια και συνεχώς τείνουν προς αυξηση. Μας στειρίζετε όλα αυτά τα χρόνια, είστε εκεί δίπλα μας σε όλες μας τις δράσεις μας και ιδέες μας. Δεν μπορούμε πάνω απόλα ως ανθρωποι πισω από το brand μας, να μην εκφράζουμε ταπεινά το σεβασμό μας σε όλους εσάς ειδικά σε τόσο δύσκολους καιρούς. Ολα είναι αλυσίδα και αν ο ένας κρίκος σπάσει τοτε τίποτα δεν θα ναι το ίδιο. Δυστυχώς βλεπουμε απο τις εξελίξεις ότι ο covid αντι να μειώνεται, εξαπλώνεται και πολλές ζωές απειλούνται . Φυσικά τίποτα δεν συγκρινεται με την υγεία και τη ζωή. Ειναι ομως κοινά αποδεκτό οτι και οι επιχειρήσεις πλίτονται.
Η GPA STICKERS αναλογιζόμενη την συνέχεια των μηνών με τον COVID να απειλεί όλες τις εταιρείες ανεξαρτητου μεγεθους, καταβάλει προσπάθεια να μην λείψει ούτε ένας “κρίκος” από την αλυσίδα. Αν και η ίδια πλειτόμενη σημαντικά οπως όλοι, οχι μόνο δεν αυξησε το τιμοκατάλογο της, αλλα οι τιμές παρέμειναν ίδιες. Συνεχίζουμε και δεν χρεώνουμε μεταφορικα ανεξάρτητα του μεγέθους της παραγγελίας για όλη την Ελλάδα ακόμα και σε δύσβατες περιοχές, οπου η ACS μας χρεωνει παραπάνω, εμείς σας παρεχουμε την αποστολη δωρεαν. Επισης μετά την δευτερη επαναληπτικη παραγγελία, έχετε απο εμάς δώρο παραπάνω ποσοτητας προιοντων ως ευγνομοσυνη στην εμπιστοσυνη σας.
Προσπαθώντας να βάλουμε ένα λίθο αισιοδοξίας και βοήθειας προς τις επιχειρήσεις, δημιουργήσαμε ειδικά πακέτα προιοντων μας .
ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΜΠΡΕΛΟΚ ΣΜΑΛΤΟΥ:

ΠΑΚΕΤΟ Μ1 : 100 τεμ = 100 euro

ΠΑΚΕΤΟ Μ2 : 150 τεμ = 140 euro

ΠΑΚΕΤΟ Μ3 : 200 τεμ = 190 euro

ΠΑΚΕΤΟ Μ4 : 300 τεμ = 275 euro

ΠΑΚΕΤΟ Μ5 : 400 τεμ = 375 euro

ΠΑΚΕΤΟ Μ6 : 500 τεμ = 475 euro

ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ AΥΤΟΚΟΛΛΗΤΕΣ ETIKETEΣ ΣΜΑΛΤΟΥ:
ΠΑΚΕΤΟ Ε1 – 100 τεμ = 35 euro σε : 5cm x 2cm | 6cm x 2cm | 3cm x 4cm | 4cm x 4cm
ΠΑΚΕΤΟ Ε2 – 100 τεμ = 40 euro σε : 7cm x 3cm | 6cm x 4cm | 8cm x 2cm | 7cm x 2cm
ΠΑΚΕΤΟ Ε3 – 100 τεμ = 50 euro σε : 7cm x 4cm | 7cm x 5cm | 8cm x 3cm | 5cm x 5cm
ΠΑΚΕΤΟ Ε4 – 100 τεμ = 40 euro σε : 6cm x 6cm | 9cm x 3cm | 9 cm x 4cm
ΠΑΚΕΤΟ Ε5 – 100 τεμ = 50 euro σε : 9cm x 4cm | 7cm x 5cm | 8cm x 5cm
(Για άλλες πιο μεγαλύτερες ποσότητες και αλλες διαστασεις, ζητηστε μας προσφορα)
ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΑΠΟ 190 EURO ΚΑΙ ΑΝΩ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ  ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ+ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ
+5  EURO
Οι τιμές είναι με ΦΠΑ
Εσεις ολοι ειστε πισω απο το Brand μας. Εσεις το αγαπησατε και θεωρουμε χρέος μας τις δύσκολες αυτες στιγμές να σας το ανταποδωσουμε οσο κι εμεις μπορουμε απο την πλευρα μας. Παντα μαζί και πάντα χαμογελαστοι. Γιατι στην gpa stickers
#aytokolamexamogela

Ειδικά πακέτα σε μπρελόκ και αυτοκόλλητα σμάλτου! Οι τιμές είναι τελικές με ΦΠΑ, Μεταφορικά & Αντικαταβολή!

Πακέτο 1

€100

50 Μπρελόκ Σμάλτου +50 Αυτοκόλλητα Σμάλτου Στρογγυλά, 4cm με το λογότυπό σας! Για επικόλληση πίσω από κινητά, αυτοκίνητα, κλπ. Tιμή τελική με ΦΠΑ, μεταφορικά και αντικαταβολή!

Πακέτο 2

€140

100 Μπρελόκ Σμάλτου +100 Αυτοκόλλητα Σμάλτου Στρογγυλά 4cm με το λογότυπό σας. Για επικόλληση πίσω από κινητά, αυτοκίνητα, κλπ. Tιμή τελική με ΦΠΑ, μεταφορικά και αντικαταβολή!

Πακέτο 3

€195

150 Μπρελόκ Σμάλτου +150 Αυτοκόλλητα Σμάλτου Στρογγυλά 4cm με το λογότυπό σας. Για επικόλληση πίσω από κινητά, αυτοκίνητα, κλπ. Tιμή τελική με ΦΠΑ, μεταφορικά και αντικαταβολή!

Ακριβές Υπηρεσίες όχι στο κόστος, αλλά στην ποιότητα
Και αυτό ΔΕΝ το αλλάζουμε!

Unboxing Packages

Video από τους πελάτες μας κατά τη διάρκεια της παράδοσης και του ανοίγματος της συσκευασίας μας.

GPA Stickers

Επικοινωνήστε μαζί μας

About

Η GPA STICKERS, πρώτη στην Ελλάδα, εξειδικεύεται στις αυτοκόλλητες ετικέτες σμαλτου ή αλλιως, στα αυτοκόλλητα Doming. Η πολυετή εμπειρία μας στα ανάγλυφα αυτοκόλλητα σμάλτου, μας καθιστά ναυαρχίδα στο χώρο της αυτοκόλλητης διαφήμισης και συγκεκριμένα στα διαφημιστικά και διακοσμητικά αυτοκόλλητα ρητινης.

© GPA STICKERS 2021. All Rights Reserved. Powered by Gerasimos Tzamarelos

Search